OVER HANNEHAVES

Just love ..... sieraden die je outfit nét even wat leuker maken. 

HanneHaves staat voor uniek, kleurrijk, handgemaakt en one-of-a-kind sieraden. Sieraden waar je blij van wordt. Ik noem het Happy Hippie Jewelry ❤️🧡💛💚💙💜.

De sieraden van HanneHaves zijn geïnspireerd op de bohemian stijl die je tegenkomt in landen zoals Indonesië, Thailand, Latijns Amerika en wat dichter bij huis Ibiza. Dat heerlijke eiland waar kleuren net wat intenser, de zon net iets schitterender en de leefstijl net wat relaxter is. Vermeng dat met een vleugje hippie, vrolijke kleuren, happy feelings en je hebt het merk Hannehaves.

Over Hannehavesm aan het werk in mijn atelier

Op de foto: Dit ben ik, Hanneke het creatieve brein achter HanneHaves.

Alle sieraden maak ik zelf. Uit lades vol bedels en kralen en bakken vol met kettingen, leer, zijde en koord ontstaan mijn creaties. Ik kan uren als een ekster speuren naar de mooiste kleurencombinaties en besteed veel aandacht en zorg bij het maken van de sieraden.

Steeds probeer ik weer nieuwe ideeën uit te werken tot nieuwe items. Altijd uniek, one-of-a-kind sieraden dus met een HanneHaves twist. En een item komt niet in de shop als ik het zelf niet zou dragen.

Happy shop eigenaar 

Hannehaves is geen grote webshop zoals Wehkamp of Bol.com waar je een nummer bent, maar achter de naam HanneHaves gaat een hardwerkende, yep ik heb ook nog een baan, creatieve Hanneke schuilt die een grote passie heeft voor sieraden maken. Ik maak een happy dance als ik jou kan blij maken met een HanneHaves original.

En het inpakken is voor mij al een feestje, dat doe ik met happiness en veel liefde. Een cadeautje voor jezelf of om weg te geven. Wil je meer lezen over hoe ik ben begonnen? Lees dan deze blog: Hannehaves hoe het begon. En ik blijf die '1-pitter' die alle aandacht kan geven aan jou ❤️.

Meer weten of heb je een vraag?

Heb je een vraag, opmerking, idee of suggestie of wil je mij gewoon een leuk verhaal sturen? Laat het mij dan absoluut weten! Stuur mij een berichtje

HanneHaves, waar komt die naam vandaan ?

HanneHaves Hanneke van Hannehaves

Hanne is afgeleid van Hanneke en Haves zijn hebbedingen.

Ik wens je veel happy shopplezier bij HanneHaves!

Besos 💋💋💋 Hanneke

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe happy hippie stash? Weetjes, tips en nog veel meer? 
Mis geen Happy Hippie News meer 

 

Aanvraag workshop