HanneHaves hoe het begon!

HanneHaves hoe het begon!

Als kind was ik al creatief en maakte ik mijn eigen kleding op de naaimachine. Daarna haalde ik het optimale uit mijn kleedgeld. Na een opleiding als kleuterjuf kwam ik niet aan de bak en rolde het communicatievak in. Nu, ruim 30 jaar later, is de naaimachine weer van zolder en mijn kantoor is eerder een atelier geworden vol kralendozen en stofstalen. HanneHaves is gecreëerd!

HOE CREATIVITEIT LEIDDE TOT EEN UNIEKE WEBSHOP
Ik zal een jaar of 8 zijn geweest: mijn moeder gaf mij een paar oude lakens en legde uit hoe je garen moest opspannen op de naaimachine. Mijn eerste creatie was een kek setje een asymmetrisch topje met rokje. Dat showde ik maar wat graag aan de aanwezige visite.
Jaren later werd het zelf kleding maken een soort bittere noodzaak, ik had nogal een dure smaak en met het kleedgeld dat ik kreeg van mijn ouders kwam ik niet uit. Een abonnement op het damesblad Noveau gaf uitkomst. Met de mooiste patronen en dure stoffen van de markt maakte ik allerlei creaties: apart, uniek en enig in zijn soort. Van een eenvoudig rokje, een colbert met paspelzakken tot een galajurk met een baleinen lijfje.

VAN KLEUTERJUF TOT COMMUNICATIEMANAGER
In die tijd kon ik ook mijn creativiteit kwijt bij mijn opleiding tot kleuterleidster. Maar na een jaar ontelbaar veel sollicitatiebrieven schrijven maakte ik een carrièreswitch en kwam ik het communicatievak terecht. De naaimachine verdween op zolder en ik kocht mijn kleding en sieraden voortaan wegens tijdgebrek. En toch:…… het bloed kruipt… Je kent dat gezegde wel. Ruim 30 jaar later lijkt het wel of de deur die enige tijd geleden op een kier kwam te staan nu weer wagenwijd is opengeslagen. De ideeën van wat ik allemaal wil en kan gaan maken buitelen door mijn hoofd. Ik zit met heel veel plezier achter de naaimachine en heb ik mijn kantoor naast een computer, dozen vol met kralen, band, schelpen, veren. stapels stoffen etc. staan.

HANNEHAVES: DE WEBSHOP VOOR HANDGEMAAKTE HEBBEDINGEN.
Het is een webshop voor de leukste Hebbedingen! Alle sieraden, tassen, sjaals, kleding, kleinmeubelen, woonaccessoires etc. zijn met de hand gemaakt of met de hand bewerkt en verfraaid. Wij willen graag items aanbieden die jij wilt hebben, dragen en gebruiken. Kortom: je wordt er hebberig van!


WAAR WIJ VOOR STAAN:
* HANDGEMAAKT OF MET DE HAND BEWERKT
* VAN IEDER ITEM IS ER MAAR ÉÉN EXEMPLAAR
* UNIEK, ORIGINEEL EN MOOI
* SNELLE LEVERING
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.