Workshop Ibiza Armbandjes maken

Workshop Ibiza armbandjes maken 

Workshop Ibiza Armbandjes Maken: Creatieve Fun met Vriendinnen en Collega's

Wil je een leuke activiteit plannen met je vriendinnen, collega's, of zoek je een originele invulling voor een vrijgezellendag of personeelsfeest? Ontdek dan de workshop Ibiza armbandjes maken bij HanneHaves! Maak samen met je vriendinnen, collega's, en meer, unieke armbanden en beleef een creatieve en gezellige tijd.

Creatieve Ontdekking bij HanneHaves

Als je jouw creatieve kant wilt ontdekken en unieke accessoires wilt creëren, dan is de workshop Ibiza armbandjes maken echt iets voor jou! Tijdens deze inspirerende workshop maak je maar liefst drie prachtige armbandjes die samen een prachtig geheel vormen om jouw pols. Met een scala aan materialen zoals kralen, Ibiza elastiek, satijnen koord, kant bandjes en leren koord, samen met bedels, kwastjes en schelpen, kun je jouw eigen persoonlijke stijl tot uiting brengen.

Wat Kun je Verwachten?

In slechts 2 uur tijd word je begeleid bij het creëren van deze trendy accessoires. Alle benodigde materialen liggen voor je klaar, inclusief tangen, lijm en scharen. Laat je creativiteit de vrije loop en ga naar huis met prachtige Ibiza armbandjes die je met trots kunt dragen!

Praktische Informatie

  • Tijdsbestek: Het maken van de armbandjes duurt ongeveer 2 a 2 1/2 uur.

  • Wanneer: Geschikt voor diverse gelegenheden zoals kinderfeestjes, tienerverjaardagen, personeelsfeesten, afdelingsuitjes, vrijgezellendagen, babyshowers, of gewoon met een groep vriendinnen.

  • Voor Wie en Met Hoeveel: Vanaf plm. 10 jaar (voorwaarde is dat er met naald en draad gewerkt kan worden). Minimaal 8 personen en maximaal 16 personen per groep. Grotere groepen in overleg.

  • Kosten: De workshop kost € 21,50 per persoon (inclusief alle materialen en gereedschappen). Exclusief reiskosten naar de locatie.

Praktische Details

  • Betaling: 50% twee weken vooraf, de overige 50% op de dag van de workshop (PIN-betaling mogelijk).

  • Locatie: De workshop kan op bijna iedere locatie worden gegeven. Vereisten zijn een grote tafel, stoelen en voldoende licht. Catering dient door de organisator zelf verzorgd te worden.

  • Informatie Vooraf: Minimaal 2 weken voor de workshop ontvang ik informatie over de locatie en parkeermogelijkheden. Graag zo dichtbij mogelijk parkeren vanwege het vele materiaal.

Bied jezelf en je vrienden een onvergetelijke, creatieve ervaring en meld je aan voor de workshop Ibiza armbandjes maken! Interesse? Vul het onderstaande aanmeldformulier is voor meer informatie of om een workshop te plannen.

Anuleringsvoorwaarden

Bij workshop aan groepen groter van 20 personen gelden anuleringsvoorwaarden. Deze anuleringsvoorwaarden lees je hier.

Aanvraag workshop