Doorgaan naar inhoud
Happy Hippie sieraden webshop 😉 gratis verzending (NL) v.a. € 35,- 📬 brievenbuspakketjes met Track & Trace 😉 binnen 1-2 werkdagen op de post
Happy Hippie sieraden webshop 😉 gratis verzending (NL) v.a. € 35,- 📬 brievenbuspakketjes met Track & Trace 😉 binnen 1-2 werkdagen op de post

Workshop Slippers pimpen

Workshop Teenslippers pimpenSaaie slippers en wil je komende zomer op het strand de show stelen met je slippers? Dan is de workshop slippers pimpen echt wat voor jou! Maak je eigen paar unieke slippers! Superleuk om samen met je vriendinnen, collega's etc. samen aan de slag te gaan tijdens deze workshop.

Na het uitzoeken van jouw teenslippers (maten 30 t/m 42) en een uitleg, ga je aan de slag. Met kralen, linten etc. pimp je de slippers geheel naar jouw smaak. Bijvoorbeeld passend bij jouw favoriete bikini. De stijl en kleuren bepaal jezelf. Natuurlijk hebben wij voldoende materiaal en helpen je als dat nodig is.

Laat de zomer maar komen, jij bent er klaar voor!!✌

Tijdsbestek

Het pimpen van de teenslippers duurt ongeveer 2 a 2 1/2 uur. 

Wanneer

Kinderfeest, tienerverjaardag, personeelsfeest, afdelingsuitje, vrijgezellendag, babyshower.

Voor wie en met hoeveel

Vanaf plm. 10 jaar (voorwaarde is wel dat er met naald en draad gewerkt kan worden). Minimaal 8 personen en maximaal aantal is 16 personen per groep. Grotere groepen kan in overleg.

Kosten

De workshop kost € 21,50 per persoon (inclusief alle materialen). Dat is exclusief reiskosten naar de locatie. Die zijn als volgt:
< 50 km reizen vanaf Nijmegen  € 0,25 per km
> 50 km reizen vanaf Nijmegen  € 0,30 per km

Betaling

Na de bevestiging ontvang je van mij een factuur waarvan 50% twee weken vooraf moet worden voldaan. Dan staat ook het aantal deelnemers vast omdat ik daarvoor natuurlijk ga inkopen. De overige 50% betaal je op de dag van de workshop, betaling met PIN is mogelijk. Of direct de dag daarna per bank.

Locatie

De workshop kan op bijna iedere locatie worden gegeven. Wat nodig is alleen een grote tafel, stoelen en voldoende licht. Catering dient door de organisator zelf verzorgd te worden. Dit is niet bij de kosten inbegrepen.

Informatie vooraf

Minimaal 2 weken voor de workshop ontvang ik de schoenmaten van de deelnemers vanwege inkoop slippers.

 

Tafel staat klaar voor de deelnemers teenslippers pimpen Ruime keuze in maten en kleuren 
je eigen unieke slippers  Het eindresultaat