Workshop Slippers pimpen

Workshop Teenslippers pimpen

Unieke Workshop Teenslippers Pimpen voor Leuke Activiteiten

Wil je een leuke activiteit plannen met je vriendinnen of collega's? Of zoek je een originele bezigheid voor een vrijgezellendag? Ontdek dan de Workshop Teenslippers Pimpen, een perfecte manier om samen creatief aan de slag te gaan. Maak unieke teenslippers die je later kunt dragen op het trouwfeest, ideaal voor die momenten waarop je de hakken even zat bent!

Maak Indruk op het Strand

Heb je genoeg van saaie slippers en wil je deze zomer schitteren op het strand? Dan is de workshop Teenslippers Pimpen echt iets voor jou! Personaliseer je eigen paar slippers met kralen, linten en meer, helemaal naar jouw smaak. Denk aan een design dat perfect past bij jouw favoriete bikini. De stijl en kleuren bepaal je zelf, en wij zorgen voor voldoende materiaal en begeleiding indien nodig. Laat de zomer maar komen, jij bent er klaar voor! ✌

Details van de Workshop

Het pimpen van de teenslippers duurt ongeveer 2 tot 2 1/2 uur, een perfecte tijdsbesteding voor diverse gelegenheden zoals een kinderfeest, tienerverjaardag, personeelsfeest, afdelingsuitje, vrijgezellendag, of zelfs een babyshower.

Voor Wie en Met Hoeveel

De workshop is geschikt voor deelnemers vanaf ongeveer 10 jaar (voorwaarde is wel dat er met naald en draad gewerkt kan worden). De groepsgrootte varieert van minimaal 8 tot maximaal 16 personen per groep. Voor grotere groepen kunnen we in overleg gaan.

Kosten en Betaling

De kosten voor de workshop bedragen € 21,50 per persoon, inclusief alle benodigde materialen. Reiskosten naar de locatie zijn niet inbegrepen en worden als volgt berekend:

< 50 km reizen vanaf Nijmegen € 0,25 per km,
> 50 km reizen vanaf Nijmegen € 0,30 per km.
Na bevestiging ontvang je een factuur waarvan 50% twee weken vooraf moet worden voldaan, en de resterende 50% op de dag van de workshop.

Locatie en Informatie vooraf

De workshop kan op bijna iedere locatie worden gegeven, met als enige vereiste een grote tafel, stoelen en voldoende licht. Catering dient door de organisator zelf verzorgd te worden. Minimaal 2 weken voor de workshop ontvangen we graag de schoenmaten van de deelnemers vanwege de inkoop van de slippers.

 

Anuleringsvoorwaarden

Bij workshop aan groepen groter van 20 personen gelden anuleringsvoorwaarden. Deze anuleringsvoorwaarden lees je hier.

 

Tafel staat klaar voor de deelnemers teenslippers pimpen Ruime keuze in maten en kleuren 
je eigen unieke slippers  Het eindresultaat

Aanvraag workshop