Over mij

Wie is Hanneke van HanneHaves

Hanneke van Hannehaves Hebbedingen

Foto: Ensemble Fotografie

I just love ..... Happy, Hippie Jewelry!

❤️🧡💛💚💙💜  hebbedingen die het leven nét even wat leuker maken. 

Als kind was ik al creatief en maakte ik mijn eigen kleding op de naaimachine en maakte kettingen en oorbellen van kralen. Ook kon ik veel creativiteit kwijt tijdens mijn opleiding tot kleuterjuf maar helaas kwam ik niet aan de bak en rolde het communicatievak in. En gedreven als ik was maakte ik volle werkweken en gunde mijzelf geen tijd meer om dingen zelf te maken. Wel heb ik jarenlang geklust en gestyled in mijn jaren 30 huisje.

Inspiratie tijdens het reizen

Maar tijdens mijn reizen over de verschillende continenten werd ik getriggert door de kleuren en patronen in India, de prachtige bidmandjes en kralenslippertjes in Bali, de handgemaakte leren tassen in Cuba en de houten sieraden in Zuid-Afrika. En ja toen ging ik voor het eerst op vakantie naar Ibiza, daar viel alles op zijn plek. Daar kwam alles samen mijn liefde voor kleurrijke kleding met bloemen, franjes en pailletten. De ontelbare sieraden kramen op de hippiemarkten die ik herkende uit landen waar ik naar toe was geweest….. en na ruim 30 jaar begon het te kriebelen. De naaimachine kwam van zolder en de eerste spijkerjackies en sjaals werden gepimpt. En als snel begon ik weer met het maken van armbanden, kettingen en oorbellen. Mijn kantoor is nu eerder een atelier geworden vol kralendozen en stofstalen: het ontstaan van HanneHaves!

Hannehaves

De ideeën van wat ik allemaal wil en kan gaan maken buitelen door mijn hoofd. Ik zit met heel veel plezier achter de naaimachine een heb ik mijn kantoor naast een computer, dozen vol met kralen, band, schelpen, veren, franjes, bandjes, leer en stapels stoffen staan en liggen.

Bohemian lifestyle van Ibiza

Verre reizen maak ik eigenlijk nog af en toen, maar ik probeer een paar keer per jaar naar mijn geliefde eiland Ibiza te gaan. Daar vind ik de ultieme mix van de Bohemian lifestyle, met heerlijk restaurantjes en barretjes. Toeren over het eiland en op zoek naar de leukste kleine strandjes waar je niet met de auto kan komen maar lekker naartoe moet klauteren. De zon, de heerlijke mix van mensen culturen en leefstylen. De tijd vergeten en bovenal genieten en inspiratie op doen.

Kettingen, armbanden, oorbellen, sjaals, jacks en meer

Hiervan krijg ik de ideeën voor mijn sieraden zoals kettingen, armbanden en oorbellen. Maar ook sjaals, gepimpte jacks en nog veel meer leuke hebbedingen! Heel soms koop ik iets in op Ibiza maar bijna alle items zijn met de hand gemaakt of met de hand bewerkt. En uniek want ik van alles maak ik maar één exemplaar.

Volg Hannehaves op social media

Supertof als jij Hannehaves zouden gaan volgen op FacebookInstagram en Pinterest. Wil je echt als eerste Happy Hippie nieuws over de nieuwste items, leuke acties, tips en nog veel meer etc. meld je dan aan als lid van de HanneHaves Chica's groep op Facebook.

Wil je deze toffe tips, acties etc. in je mailbox? Meld je dat aan voor Happy Hippie nieuws en wordt Hannehaves VIP

Heb je een vraag, opmerking, idee of suggestie of wil je mij gewoon een leuk verhaal sturen? Laat het dan absoluut weten! Stuur mij een berichtje

HanneHaves is een unieke webshop voor leuke hebbedingen. Bijna alle items zijn met de hand gemaakt of met de hand bewerkt.

Ik wens je veel shopplezier bij HanneHaves!

Besos, 💋💋💋 Hanneke

 Mis geen Happy Hippie News meer

Aanvraag workshop