Skip naar de inhoud

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden.

ARTIKEL 1. TOEPASSELIJKHEID

Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van HanneHaves zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Wanneer je een bestelling plaatst houdt dat in dat ke akkoord gaat met de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden. Afwijking van de voorwaarden is alleen mogelijk als HanneHaves daar schriftelijk mee heeft ingestemd. Indien de koper een bestelling bij ons plaatst doet hij daarbij impliciet afstand van eventueel door hem gehanteerde algemene (inkoop)voorwaarden, voor zover deze voorwaarden in strijd zijn met onderstaande voorwaarden.

ARTIKEL 2. IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER

HanneHaves is een handelsnaam van Concepts of Communications staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Centraal Gelderland.

Kamer van koophandel: 52213102

Btw-nummer: NL001880394B20

HanneHaves is schriftelijk bereikbaar op onderstaand adres:

HanneHaves
Distelstraat 61
6542 LP Nijmegen  (geen fysieke winkel)

Betalingen:
Bank: ABNAMRO
IBAN: NL78ABNA0520595246

Ten name van: Concepts of Communications (HanneHaves is een handelsnaam van Concepts of Communications)

HanneHaves is een handelsnaam/onderdeel Concepts of Communications en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer: 52213102  -  BTW NL  001880394B20.

 

ARTIKEL 3. PRIJZEN EN BETALINGEN

Alle door ons gehanteerde prijzen zijn exclusief bezorgkosten. De bezorgkosten worden in het winkelmandje getoond.  Na je bestelling krijg je per e-mail een bevestiging. In dit bericht staat een bestelnummer, het product/ de producten die zijn besteld, de eventuele verzendkosten en het totaalbedrag van de bestelling.

Je kunt op verschillende manieren dit totaalbedrag veilig betalen, o.a. per iDeal, CreditCard (Mastercard en Visa), Sofort en Bankcontact (Duitsland), Belvius en Mister Cash (Belgie). Achteraf betalen is mogelijk via Klarna. Plaats je een bestelling en volgt de betaling niet binnen 10 werkdagen, dan stopt de reservering en komt de bestelling te vervallen. Bestellingen worden pas geleverd als het totale bedrag op onze rekening staat. 
 

ARTIKEL 4.  BEZORGKOSTEN

De verzending binnen Nederland is gratis vanaf € 30,- en naar de rest van de wereld vanaf € 40,- (tenzij anders aangegeven). Deze verzendkosten zijn gebaseerd op zendingen die door de brievenbus passen en op basis van de huidige normale PostNL-verzendkosten (geen pakket). Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant en heeft geen track & trace nummer. Als je je pakketje aangetekend en/of verzekerd wilt laten verzenden, kun je dat aangeven bij de afronding (checkout) van je bestelling. 

 

ARTIKEL 5. LEVERING

De leveringstermijn van HanneHaves bedraagt 1-3 werkdagen. Maatwerk kan een levertermijn van 3-5 dagen hebben. Bij overschrijding van deze leveringstermijn zullen wij de koper daarvan in kennis stellen. Al onze producten worden met grote zorg verpakt. Natuurlijk zoeken we naar een oplossing wanneer er schade ontstaat tijdens transport. Neem hiervoor even contact met ons op door een mail te zenden naar info@hannehaves.nl en vermeld uw referentie/ordernummer.

 

ARTIKEL 6. GARANTIE SIERADEN

Het basismateriaal voor de handgemaakte producten worden met veel zorg uitgezocht. HanneHaves en de merken in onze webshop proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van nikkel- en loodvrij materiaal. Je hebt 6 maanden garantie op onderdelen en sluitingen, vanaf de besteldag. Uitzonderingen hierop zijn:

  • natuurlijke slijtage
  • vlekken veroorzaakt door parfum, cosmetica en/of de zuurgraad van de huid
  • kralen die afgeven nadat zij in contact komen met vocht
  • klachten die ontstaan zijn door verkeerd gebruik van de sieraden

 

ARTIKEL 7. RUILEN EN RETOURNEREN

Retourneren is alleen mogelijk indien een product geseald en/of in originele verpakking zit en ongebruikt is. Wanneer je wilt ruilen of retourneren moet je dit binnen 48 uur na ontvangst van het pakketje kenbaar maken aan ons. Vermeldt hierbij altijd jouw ordernummer. De producten kunnen binnen 14 dagen retour gestuurd worden. De kosten van het retourneren zijn voor de koper. Wanneer je producten wilt retourneren kan je contact opnemen met stuur ons een mail naar info@hannehaves.nl

 

ARTIKEL 8. PRIVACY

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor administratieve afhandeling en nemen wij op in onze nieuwsbrieflijst (afmelden kan altijd) en worden nooit aan derden verstrekt.

 

ARTIKEL 9. KLACHTEN

Kopers kunnen klachten over de door ons geleverde producten per e-mail (info@hannehaves.nl) of via het contactformulier aan ons melden. Wel dient de koper dit binnen 48 uur na ontvangst van de geleverde producten te doen. Vermeldt hierbij altijd je referentie/ordernummer. Wij zullen jouw klacht zo snel mogelijk in behandeling nemen en naar een oplossing zoeken.

 

ARTIKEL 10. COPYRIGHT

Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn eigendom van Hannehaves en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt.

 

ARTIKEL 11. AFBEELDINGEN EN KLEURAFWIJKINGEN

Door verschillende beeldscherminstellingen kunnen de kleuren van de producten iets afwijken met de werkelijkheid. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.