Sieraden

Alle sieraden zijn handgemaakt 

Alle sieraden van Hannehaves zijn handgemaakt en geïnspireerd op mode trends of de op de bohemien Ibiza stijl! De sieraden worden met veel zorg samengesteld en gemaakt in mijn eigen atelier. De meeste zijn met de handgemaakt, maar soms komen we een exemplaar tegen die ik niet kan weerstaan en neem ik deze op in de collectie.

Sieraden van Hannehaves, uniek en handgemaakt

Mooiste materialen

Ik ben altijd op zoek naar de mooiste kralen, linten en bandjes maar ook werk ik graag met kralen van natuursteen, glas, been en schelpen. De veren die ik gebruik worden op een diervriendelijke manier geraapt en dus niet geplukt. Aan het sluitwerk besteed ik veel aandacht en meestal verguld of verzilverd. Daarnaast is het nikkelvrij en hypoallergeen. Of je nu een tiener of tachtig bent, elk meisje en vrouw slaagt bij www.hannehaves.nl als het op het shoppen voor een sieraden aankomt.

Sieraden met een BoHo gevoel

De boho-, hippie-, ibiza-stijl is een sieradentrend die niet meer is weg te denken! Deze trend zie je dan ook zeker terug in onze mooie, diverse en kleurrijke collectie ibiza-, boho- en hippie kettingen. De kleurrijke Ibizastyle kettingen zijn geïnspireerd op de kettingen zoals je die op het hele eiland Ibiza tegenkomt, langs de stranden en hippiemarkten zoals Las Dalias. Iedere sieraad geeft je als je deze draagt dat heerlijke zomerse gevoel.

Op maat gemaakt

Vind je de sieraden van Hannehaves mooi maar zit er net niet die ene bij die je zo graag wilt hebben. Laat het mij dan weten. We zullen er samen vast wel uitkomen en maak ik het sieraad van jouw dromen speciaal voor jou op maat.

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe items in de sale en leuke kortingen dan:

    Enjoy shopping!

    Aanvraag workshop