Top 4 van de maand januari

TOP 4 van januari

Bestsellers in de shop in Januari

Vandaag de aftrap van iets nieuws, ja ik weet het februari is al een week oud, de top 4 bestsellers van de maand januari. De nummer 1 is wel echt een topper in de shop: 

Met stip op 1 zussenarmbanden

Zussen armbanden van HanneHaves
De sisterbracelets, fijne lieve armbandjes van verzilverde en vergulde hematiet kraaltjes. Je zus(sen), BFF of 'sister from another' mister zijn belangrijke personen in je leven. Ook al zie je ze niet iedere dag, het dragen van deze 'Sister' armbandjes herinnert aan jullie speciale band. Zo zijn jullie altijd dicht bij elkaar en weet je op afstand aan elkaar denkt.


Op 2 de creolen

Creolen van zilver bij HanneHaves

Het blijven klassiekers deze creolen, oorringen. Deze zijn in het zilver waaraan verschillende kralen zijn geregen. Je kan ze op verschillende manieren dragen. Alle kralen tegelijk of 1, 2 tegelijk. Zo zijn ze iedere keer weer anders als je ze draagt.

Nummer 3 die net in de shop staat de Nature Stones armbanden

Nature Stones armbanden

De armbanden Nature Stones zijn een mix van van natuursteenkralen, glas, metaal en boho kralen.
Ze symboliseren de elementen uit de natuur, aarde, vuur, lucht en water. Ieder element heeft zijn eigen kralen.

Op 4 ketting Sophie


Ketting Sophie met een bloem in zilver
En last but not least de lange ketting Sophie. Simpel en strak is deze ketting van antiek zilver met een grote hanger in de vorm van een bloem. Mooi te dragen op een effen blouse of jurkje maar ook tof op een spijkerblouse.

Heel benieuwd wat jouw favoriet is van deze top 4. Laat je het mij weten in de comments? En wie weet heb jij een van deze toppers zelf gekocht. Laat je ze mij zien op social? Tag dan HanneHaves, daar maak je mij heel happy mee.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.