Happy Summer feet

Happy Summer feet

Heb jij ook al zo’n zin in de zomer? Kan niet wacht tot ik weer vrolijke jurkjes, rokken of mijn korte broek aankan en dan draag ik het liefste teenslippers of sandalen. Maar die voeten zitten nog in een ’winterslaap’. Hoog tijd om die onderdanen in het zonnetje te zetten.

Je voeten krijgen heel wat te verduren. Ze dragen en brengen je waar jij wilt zijn, de hele dag. In de winter zijn ze weggestopt in sokken en schoenen. Maar als de temperatuur stijgt kunnen ze weer ‘ademen’ en dan geef je ze natuurlijk een grote beurt zodat ze zomerproof worden. Ik geef je een aantal leuke tips zodat je in no time echte Happy Summer Feet krijgt.

  1. Voetenverwennerij
  2. Hippe nagels
  3. Versier je enkels
  4. Pimp je eigen teenslippers

Tip 1 - Voetenverwennerij

Je voeten zijn wel toe aan een verwennerij toch? Verwijder eerst nog wat oude nagellak, de ‘left overs’ van vorige zomer en maak een heerlijk voetenbadje van lauwwarm water. Doe er wat lekker badolie druppels in of zo’n lekker bruisbal

Verwijder je eelt
Waarschijnlijk ook geen overbodige luxe om je voeten te scrubben met wat scrubgel voor lekker gladde voetzolen. En als er dan nog wat eelt over is verwijder je met een puimsteen of een eeltvijl.

Verzorg je nagels
Knip je nagels alleen als er een groot stuk van de nagel af moet. Maar gaat het maar om een klein randje? Dan kan je beter je nagels vijlen. De nagelriemen eerst even met een olie insmeren voordat je de nagelriemen terugduwt met een bokkenpootje.

Smeer je voeten in masseer
Verwen je voeten met een heerlijke voetencrème. Want na een winter in de sokken en panty’s heb jij ze waarschijnlijk vergeten in te smeren. En als je dan toch aan het smeren bent masseer de crème stevig in en geef jezelf een voetmassage, goed voor de bloedsomloop en je voeten zijn je dankbaar, trust me.

Tip 2 – Hippe nagels

Een natuurlijk verdienen zomervoeten, zomernagels. Je kan natuurlijk kiezen voor de klassieke ‘red nails’.Maar probeer eens iets nieuws. Bijvoorbeeld iedere nagel een andere kleur, of stip met een satéprikker met een andere kleur lak stipjes op de nog natte onderlaag. Leuke bloemetjes of figuurtjes maken. Of wat dacht je van simpelweg recht of schuin afplakken met plakband over de eerste kleuren en dat vakje dan lakken met een andere kleur. En als je uitschiet met de lak, dan kan je dit wegwerken met een wattenstaafje gedrenkt in nagellakremover. Goed laten drogen, tape voorzichtig eraf halen en dan een laag blanke lak eroverheen. Leef je uit, gewoon proberen. Je voeten kunnen best wat hebben en jij gaat de show stelen.

Tip 3 – Versier je enkels

Niet weer weg te denken in mijn sieraden stash zijn natuurlijk enkelbandjes. Ze maken je outfit van top tot teen helemaal af. In mijn shop HanneHaves staan de leukste en vrolijkste enkelbandjes. Natuurlijk mooi bij je zomerse outfit, een jurkje of korte broek. Maar helemaal leuk als ze je enkels sieren op te strand in je bikini of badpak. En om het dragen zo comfortabel mogelijk te maken worden er geen metalen sluitingen verwerkt voor optimaal draagcomfort in de enkelbandjes van HanneHaves. Gemaakt koord, stof en glaskralen in lekkere felle kleuren. En maak een feestje van je enkels combineer verschillende bandjes en kleuren met elkaar. Op 1 enkel maar allebei is natuurlijk ook helemaal leuk. Lekker mixen en matchen. Kijk ook even naar de setjes van een enkelbandje en een armbandje.

Tip 4  – Pimp je eigen teenslippers

Heerlijk toch om teenslippers te dragen als het warm weer is. Staat toch veel leuker onder dat rokjes, jurkje of je short. Helemaal als jij je teennagels vrolijk hebt gelakt, kleurrijke enkelbandjes draagt. Maar hoe leuk is het om van je saaie flip flops unieke exemplaren te maken door ze te pimpen met kralen en schelpen, helemaal naar jouw smaak en stijl.

DIY Workshop

Op Hannehaves maak ik het je makkelijk met deze Do it Yourself teenslipper pakketten kan je zelf aan de slag. Je ontvangt dan slippers (al met gaatjes), kralen, draad & naald. En in een filmpje leg ik je stap voor stap uit hoe je dat zelf kan doen. Easy peasy dus 😉.

Flip Flop Song

Oh ja en wist je dat er zelfs een heuse Flip Flop Song is? Een heerlijke happy song van de band Voila over de gevolgen van het dragen van Flip Flops, zodra je de rood met wit gestipte slippers aantrekt begint het avontuur 😉.

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen worden eerst goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.