Feestdagen en verzenden

De feestdagen komen er weer aan en jij wilt natuurlijk de leukste cadeau's scoren? Voorkom teleurstellingen en bestel op tijd.

CADEAU PER POST

Lukt het niet om je cadeaus zelf te geven? Dan verstuur ik ze graag voor jou, ingepakt en wel met een persoonlijke boodschap ja zelfs met jouw gedicht. Ik zorg ervoor dat de ontvanger echt verrast wordt met een feestelijk ingepakt cadeau in de brievenbus.

CADEAU KAART

Soms is het echt lastig om voor iemand anders een cadeau uit te zoeken. Daarom heb ik de perfecte oplossing voor je gevonden... geef dan een Cadeau kaart!

Selecteer het gewenste bedrag en ik zorg ervoor dat de Cadeaukaart, samen met een klein cadeautje en iets lekkers, feestelijk wordt ingepakt. Zo heb je toch een leuk cadeautje onder de boom!!

VOORKOM CADEAU STRESS

Heel veel mensen gaan zit jaar online shoppen voor de feestdagen. Bestel daarom op tijd, zodat de  pakjesbezorger voldoende tijd heeft om alle cadeaus op tijd de brievenbus te laten vallen.

Ik verzend jouw bestelling meestal dezelfde dag nog maar altijd binnen 48 uur en doe natuurlijk m'n uiterste best om rond de feestdagen alle pakketjes NOG sneller in te pakken en te versturen.

DRUK BIJ POSTNL

Alle bestellingen van HanneHaves worden verzonden in brievenbuspakketjes met Postnl. Nu is het altijd al erg druk voor PostNL rond de feestdagen, dit jaar is het nog drukker. Sinds maart is er zo'n enorme stijging in de online aankopen dat het nu al geregeld voorkomt dat je langer dan gewend op jouw pakketje moet wachten. Lees hier de meest actuele informatie van Postnl.

 

Aanvraag workshop