GEBRUIK EN ONDERHOUD

Alle sieraden van Hannehaves worden met veel zorg gemaakt. De gebruikte materialen zijn van vergulde of verzilverde metalen, natuursteen, glaskralen en schelp.

De armbanden worden geregen op goede kwaliteit elastiek maar het kan altijd voorkomen dat er haarscheurtjes inkomen en het kan gaan 'raffelen'. 

Is er binnen 2 maanden iets kapot gegaan aan je sieraad? Lees dan even de garantie voorwaarden van HanneHaves. Ik repareer het graag kosteloos.

Het woord zegt het al, uit de natuur. Ze zijn dus nooit 100% glad en er kan een kleine oneffenheid of 'groefje' in zitten. Daarom worden alle sieraden van alle kanten gefotografeerd zodat je weet wat je koopt. 

Hier volgen tips om hoe jij jouw sieraden zo lang mogelijk mooi kan houden:

  • ​Draag je sieraden niet tijdens het slapen, tuinieren, schoonmaken, douchen / baden of sporten.
  • Ga nooit zwemmen met je sieraden, want chloor in zwembaden of het zout van de zee kan schade aan alle metalen veroorzaken.
  • Verzilverde of vergulde sieraden kunnen verkleuren doordat ze reageren op  bepaalde (huid)zuren, chemische middelen zoals parfum en schoonmaakmiddelen. Hierdoor vervaagt de zilveren of gouden laag en komt de ondergrond, vaak messing metaal, in zicht.
  • Natuursteen kan tegen een stootje maar houdt niet van te veel zonnebaden.
  • Schelpen zijn kwetsbaar dus de kans op breken is altijd aanwezig.
  • Bewaar je sieraden altijd in de bijgeleverde verpakking. het liefst in het donker, zo zijn ze beschermd en voorkom je verkleuren of dof worden.
  • Probeer de sieraden uit elkaar te houden zodat ze niet tegen elkaar schuren.

Natuurlijke materialen

Sieraden gemaakt van natuurproducten. Het woord zegt het al, uit de natuur. Ze zijn dus nooit 100% glad en er kan een kleine oneffenheid of 'groefje' in zitten. Daarom worden alle sieraden van alle kanten gefotografeerd zodat je weet wat je koopt.

Natuursteen kan tegen een stootje maar houdt niet van te veel zonnebaden. Schelpen zijn kwetsbaar dus de kans op breken is altijd aanwezig. Bewaar je sieraden altijd in de bijgeleverde verpakking zo zijn ze beschermd en voorkom je verkleuren of dof worden.

Ik wens je heel veel draagplezier van je sieraad ❤️.

Aanvraag workshop