Pers & Brandrepresentatives

Pers

Biografie

Ik ben Hanneke, creator van Happy Hippie sieraden van het merk HanneHaves. Al ruim 6 jaar maak ik sieraden vanuit mijn eigen atelier, vrolijke kleurrijke en happy sieraden met een ‘touch of Boho’. Unieke sieraden waarvan er maar één exemplaar wordt gemaakt.
Ik houd van kleur en dan vooral turquoise, de zon, positieve mensen, watermeloen. Sangria en garnalen, de bohemain way of life en natuurlijk Ibiza.

Maatwerk

Vinden klanten niet precies wat ze zoeken dan maak ik ook sieraden op maat. Ik ontwerp ze als variant een sieraad dat al in de shop staat of van een doorgestuurde foto. Via Whatsapp overleggen we welke kralen en materialen ik ga gebruiken en zo komen we er samen uit. 

Lievelingssieraden

Mijn collectie heeft heel veel armbanden en oorbellen. Ook kettingen en een beperkt aantal ringen staan in de shop. Mijn droom is om ooit van Hannehaves te kunnen leven, echt de tijd hebben om sieraden maken, te fotograferen en in de shop te zetten. Als marketeer vind ik het zichtbaar maken van HanneHaves via social media en nieuwsbrieven heel om te doen.

Zo is HanneHaves ontstaan

Als kind was ik al creatief en maakte ik mijn eigen kleding op de naaimachine en maakte kettingen en oorbellen van kralen. Ook kon ik veel creativiteit kwijt tijdens mijn opleiding tot kleuterjuf maar helaas kwam ik niet aan de bak en rolde het communicatievak in. En gedreven als ik was maakte ik volle werkweken en gunde mijzelf geen tijd meer om dingen zelf te maken.

Maar tijdens mijn reizen over de verschillende continenten werd ik getriggert door de kleuren en patronen in India, de prachtige bidmandjes en kralenslippertjes in Bali, de handgemaakte leren tassen in Cuba en de houten sieraden in Zuid-Afrika. En ja toen ging ik voor het eerst op vakantie naar Ibiza, daar viel alles op zijn plek. En als snel begon ik weer met het maken van armbanden, kettingen en oorbellen. Mijn kantoor is nu eerder een atelier geworden vol kralendozen en stofstalen: en in april 2015 ontstond HanneHaves!

De naam Hannehaves

Hanne is afgeleid van Hanneke en Haves zijn hebbedingen.

De wereld een beetje schoner maken

Bij de inkoop van materialen ontvang ik doosjes, bubbelplastic, wokkels etc. Zonde om we te gooien, want we gooien al zoveel weg toch met z’n allen. Daarom recycle ik zoveel mogelijk en gebruik ik dat materiaal weer bij het inpakken van jouw pakketjes. Soms kreeg ik wel eens een reactie van 'joh waarom ontvang ik mijn bestelling een een gebruik doosje?'. Nou daarom dus en dat maak ik nu duidelijk door een sticker die in het verzenddoosje wordt geplakt. Zo dragen we allemaal ons steentje bij toch ;-)

Beeldmateriaal

Mail mij voor HR beeldmateriaal (info[at]hannehaves.nl) of een andere samenwerking. Ik sta altijd open voor toffe ideeën, leuke acties en het uitlenen van sieraden voor een shoot/productie doe ik ook met liefde!

Contactgegevens

HanneHaves

Hanneke van Doorn

info[at]hannehaves.nl

06-53770804


Brandrepresentatives

Ben je een blogger/vlogger/influencer en denk jij dat je echt verschil kan maken voor de bekendheid van Hannehaves? Dan mag je mij benaderen voor een eventuele samenwerking. Ik heb daarbij wel een aantal voorwaarden zoals stijl, persoonlijkheid en minimaal aantal volgers op je social media.

Aanvraag workshop